Menu

Nyt koncept og nye tider for U7

image
18. august 2022 kl. 19:46
I Nr. Lyndelse / Søby IF tilbyder vi nu træning og fysisk aktivitet i tidsrummet 15 til 16 om onsdagen.

Bestyrelsen kan nu med glæde meddele at der er fundet en løsning på udfordringen med at skaffe trænere til U7 - årgang 2016 og yngre.

"Vi har forsøgt at finde nogle der havde lyst til at overtage holdet om onsdagen, efter vores tidligere træner ikke længere havde tiden. Det viste sig ikke på nuværende tidspunkt at kunne løses. Men I en dialog mellem Rasmus og jeg, fandt vi ud af en model hvor vi begge kan, og vi syntes faktisk det er ret unikt." siger Klaus Pedersen, bestyrelses medlem i fodboldafdelingen i Nr. Lyndelse / Søby IF.

 

Træningen foregår hver onsdag kl. 15 til 16 på banerne ved siden af Carl Nielsen hallen. OG det er ikke kun fodbold der trænes.

 

"Planen er at tilbyde to spor; et spor med fodbold og et spor med fysisk aktivitet/idræt/lege hvor der er masser af fokus på motorik/koordination/agility mm. Vi vil altid starte fælles med fælles opvarmning/spil og lege - men i en legende form. Alle kan være med hvis man går i 0. kl. eller er blandt de ældste (2017/2018) børn i børnehaverne. Også selv om man går til andre sportsgrene eller spiller i andre fodboldklubber, kan man stadig være med." fortæller Klaus med stor begejstring.

"Vi er selvfølge klar over transportproblemet og at ikke alle forældre har fri til den tid. Vi er i første omgang i dialog med skolerne, men hvilken model og hvad der sker, kan vi ikke svare endegyldigt på endnu." 

 

Rasmus fortæller videre: "Vores vision er at I alle skal forestille jer en hverdag, hvor I forældre henter børnene, og dagen er slut. Man skal ikke først hjem og så ud af døren igen, og så sent hjem efter foreningsaktivitet. Det hele er klaret mens i har været på arbejde, og I, sammen med børnene, har stadig resten af eftermiddagen og aften sammen."

 

Har man gode ideer, spørgsmål eller andet kan man kontakte bestyrelsesmedlem Klaus Pedersen på 22 38 88 48 eller på klausrsk@hotmail.com, eller Rasmus Cyril på 20 42 94 84 eller på rasmuscyril@hotmail.com

Luk