Menu

Kontingenter

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler, tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

I Nr. Lyndelse/Søby FC opkræver vi kontingent for den igangværende sæson ved indmeldelse i klubben og derefter med fast frekvens to gange om året: Den 1. marts og den 1. september.

Du modtager en mail nogle dage før, kontingentet trækkes fra din konto. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mailadresse. Den angiver du ved din indmeldelse.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der ikke penge fra dit kort.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger kommer ikke til hverken Nr. Lyndelse/Søby FC’s eller DBU’s kendskab. De behandles fortroligt og sikkert af Clearhaus og Nets, som står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Denne ordning bruges for at minimere tid og ressourcer, som skal bruges på at rykke medlemmerne for betaling. Vi er i bestyrelsen frivillige folk, som arbejder for din klub i fritiden, så jo nemmere og mere automatisk vi kan få tingene til at køre, jo bedre.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan skrive til os på fc.nrlyn.kasserer@gmail.com

Indmeld dig via indmeldelsesboksen her på siden.

Luk