Menu

Første dag med FodBold og Bevægelse

image 5, af de i alt 8 seje piger, er klar til at lege og spille med alle der vil være med!
02. september 2022 kl. 15:50
Startskuddet er gået for det nye koncept "FodBold og Bevægelse" for alle byens 0.kl og ældste Børnehavebørn (Årgang 2016-2018)

Onsdag d. 31 august, havde vi første træning af vores nye FodBold og Bevægelse. Her blev der leget og spillet masser af fodbold!

 

Børnene fra Nr. Lyndelse friskole blev fulgt op til banerne af 3 seje 7. klassespiger fra selv samme skole. Det var Rikke, Signe og Lærke.

 

"Vi tilbyder et koncept for alle byens 0 kl. samt ældste børnehave børn, i samarbejde med nogle piger fra vores U14 hold, som er klar på at hjælpe til - hvilket vi ser som en kæmpe styrke for klubben og for børnene." - siger bestyrelsesmedlem og træner Klaus Pedersen. 

Når børnene er ankommet laves der en fælles opvarmning, hvorefter man kan vælge at spille fodbold, eller lave lege/forskellige bevægelses aktiviteter.  

 

Kl. 15 startes med opvarmning/fælles lege

Når man ankommer er der fri leg sammen med pigerne. "Pigerne var rigtig gode til at gøre børnene trygge. Vi så at de lynhurtigt legede rundt omkring, og alle børnene var med." - siger Klaus med stor begejstring. 

Efter nogle fælleslege deltes børnene i to grupper. Dem som vil spille fodbold, og dem som ville lege andre bevægelseslege. Alle var med, og alle var på!

Da kl. var 16 var det slut, og alle fik en "hive five". 

Et tilfreds bestyrelsesmedlem runder af med at sige: "Vi synes, vi er kommet rigtig godt fra start. Vi har masser af glade børn, og glade trænere som er klar til at hjælpe til med at hente børnene i deres SFO'er. Vi har plads til endnu flere børn, og alle byens børn er meget velkomne. Kontakt os gerne, så vi kan se om vi kan finde en løsning på transport udfordringen sammen."

Luk