Menu

Motionsfodbold

.

I Nr. Lyndelse/Søby FC er det vigtigt, at der er plads til alle typer fodboldspillere. Både de traditionelle og dem, der gerne vil gå til fodbold på en mere fleksibel måde. På klubbens motionsfodboldhold er niveauet ikke afgørende. På dette hold er formålet nemlig ikke at spille kamp i weekenden og træne flere gange om ugen. I stedet er fokus på glæden ved fodboldspillet og at samle lokale mænd til en sund, sjov og social træning.

 

- Motionsfodbolden har kørt i lidt over 2 år, og det består primært af fædre til byens børn - men alle er velkomne, fortæller Karin, formand i Nr. Lyndelse/Søby FC.

 

Motionsfodbold er et træningskoncept under Bevæg dig for livet – Fodbold. Bevæg dig for livet – Fodbold har blandt andet til formål at få flere voksne motionister ind som medlemmer i landets fodboldklubber, og det skal blandt andet ske med tilbud til nye målgrupper, som ikke ønsker at være på et traditionelt hold, der spiller kampe.

 

På motionsfodboldholdet i Nr. Lyndelse/Søby FC er der plads til endnu flere mænd, der gerne vil nyde glæden ved fodboldspillet.   

 

- Vi træner 2 gange om ugen, men det er helt frivilligt om man kommer en eller to gange om ugen. Jo flere vi er jo sjovere bliver det, fortæller Rasmus, træner for Nr. Lyndelse/Søby FCs motionsfodboldhold.

 

Holdet træner hver tirsdag og torsdag kl. 20, og interesserede spillere er mere end velkomne til at møde op og prøve at være med. Via facebookgruppen melder man til eller fra om man kommer den enkelte dag. 

 

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt venligst Rasmus på 20 42 94 84

Spillerliste